We zijn begonnen!

Na de complete demontage van de Kawasaki heb ik bepaald wat er met de onderdelen moet gebeuren in kratten verzameld. Het frame, achterbrug en enkele losse frame onderdelen heb ik na demontage van alle losse onderdelen zoals lagers, pasbussen naar de poedercoater gebracht.

Deze keer heb ik de spullen naar Benjamin in Etten Leur gebracht voor het stralen en poedercoaten. Dit is netjes maar ook snel gebeurt. Ik had gezegd dat ze het met een partij mee mochten nemen om kosten te besparen maar hoogglans zwart was snel aan de beurt.
Zoals er op de foto´s te zien is ziet het er helemaal TOP uit. Ik ben er erg blij mee.

Kawasaki Kz750R
Kawasaki Kz750R

Dank aan:
Benjamin Coating & Metaalbewerking
Nijverheidsweg 15
4879 AP Etten-Leur
info@benjaminbv.nl
+31 (0)76 50 33 288
www.benjaminbv.nl