Kawasaki Kz750R het eindresultaat

Het is zover! Na een behoorlijk lange periode heb ik de motor afgemaakt. Het leek meer werk dan het uiteindelijk was. Tevreden over het resultaat heb ik nog een fotoserie gemaakt om op terug te kijken. Ik ben zeer tevreden over het spuitwerk wat ik in mijn schuurtje gedaan heb. Het was een hels karwei om de 2-componenten blanke lak te polijsten en glad te krijgen maar het resultaat is er dan ook naar. De lijn van het superbike stuur met de zelf aangebrachte risers en de verlaagde zit geven de motor een ouderwetse superbike stijl. Als ik zo naar de foto´s kijk valt het mij op hoe clean de carburateurs zijn t.o.v. het glans zwarte blok.

Na de Jawa en deze Kawa restauratie is het nu wel tijd geworden om weer eens een bouwproject te doen. wat het gaat worden weet ik nog niet. Wordt vervolgd!

Kawazaki Kz750R
Kawazaki Kz750R
Kawazaki Kz750R
Kawazaki Kz750R
Kawazaki Kz750R