About

About

Defence Store verzorgt leveringen aan de overheid en is onderdeel van Outdoor & Travel Outfitters .

 

Onze achtergrond ligt bij defensie zodat wij precies begrijpen wat u op de werkvloer bedoeld en nodig heeft. De afgelopen jaren leverde wij speciale uitrusting op maat aan overheidsinstellingen.

Denk hierbij aan Persoonlijke Beschermingsmiddelen tegen Vallen, Bergbeklimmersuitrusting & Outdoor /expeditiemateriaal, kleding & accessoires…

 

Naast de Defence Store hebben wij een 2000 m² winkel met honderden merken waaruit wij kleine bestellingen kunnen uitleveren. Daarnaast leveren wij artikelen op maat welke precies aansluiten op uw wensen.

 

Op onze website staan de artikelen in hoofdgroepen ingedeeld om het zoeken eenvoudig te houden. Met de zoekfunctie rechtsboven kunt u zelf op artikelnummer of naam zoeken. Staat het artikel niet op de website vraag er dan naar via de contact pagina. U ontvangt dan snel een antwoord of het artikel leverbaar is en op welke termijn en voor welke prijs.

 

Voor de verplichte jaarlijkse keuring van Persoonlijk beschermingsmiddelen bieden wij een keuring op uw locatie of bij ons aan. Tevens verzorgen wij de opleiding tot keurmeester voor overheidspersoneel.